HÍREK

WSWA 74th Annual Convention & Exposition

A 2011-es Amicus borunk dupla aranyat nyert és a legjobb desszert bor lett a WSWA 74th Annual Convention & Exposition kiállításon Floridában, ami a nagykereskedők legnagyobb kiállítása. Köszönjük!

SÁRGAMUSKOTÁLY 2016

Palackba került a 2016-os évjáratú Sárga Muskotály! A hűvös augusztus és szeptember kedvezett a fajtának, intenzívek maradtak az illatok, friss lendületes savak teszik játékossá a bort. Leginkább a 2008-as évjáratra emlékeztet.

Ridikül: A borok királynői

A borászt mai napig férfias foglalkozásnak tartják. A bor és a nő két örök téma, a borász közösségben pedig mostanság sűrűn találkozni női nevekkel. Egyre több hölgy dönt úgy, hogy ebbe a szakmában szeretne kiteljesedni. De vajon igaz-e az, hogy van női és van férfi bor? Vagy csak finom bor van? Vajon egy tokaji borász […]

Fülöp a különc télfelejtő

Hosszas egyeztetések után sikerült Fülöppel megbeszélnünk, hogy ezen a télen is Bodrogkeresztúron marad. Ennek örömére 2017. február 25-én ismételten megrendezésre kerül a „Fülöp a Különc” futóverseny.

Amicus 2011 bekerült a 2017-es Külügyi Borválogatásba.

Ismét sikerrel szerepeltünk a Külgazdasági és Külügyminisztérium 2017-os borválogatásán. Most az Amicus 2011 borunk került be kiválasztottak közé, a bor a külképviseleteken és a Balassi Intézetekbe kerül majd felszolgálásra. A bor 2012-ben került palackba, majd 3 éves palackos érlelés után 2015-ben került forgalomba. Mostanra egy gazdag, intenzív illatú borrá fejlődött, a közel 100 g maradékcukor […]